Új hozzászólás Aktív témák

  • mcwolf79

    veterán

    Épp az említett okok miatt én jobban szeretem a bombázóval az ÜSD ÉS FUSS taktikát alkalmazni,vagyis kellő magasságban figyelni a commander jelzéseit (+ a minimapot) és ha látok egy lehetséges megjelölt célt,akkor csapok le, és utána nyomás vissza a fellegekbe. Az ellen vadászgépe általában ott nem keres,el van foglalva a bombázással,a helikkel és ugye néha annak is fel kell töltenie magát. Persze ha látom,hogy alacsonyabb skillű az ellenfél,akkor nem szoktam ilyenekkel foglalkozni.
    Én ha véletlenül nem bombázóval nyomulok(mert pl. valaki már elvitte) és vadászgépbe ''kényszerülök'' akkor keringek a levegőben,és lesem az ellen bombázóját,hogy merre kószál. Ha pedig kiszúrom....hát,lehet hogy arcoskodásnak tűnik,de az a másik számára majdnek egyenlő a biztos halállal.Persze ez nem nagy kunszt,vadászgéppel lenyomni a bombázót,de ez fordítva nem mindig sikerül nekik.Főleg Oilfields-en,ahol a földhöz tapadva az olajtartályok és kémények között manőverezve le lehet rázni,jobb esetben öngyilkosságba kényszeríteni az üldöző vadászt. Vagy akár a kubra dam-on, ahol a gátlyukon átrepülve az üldöző 10-ből 9-szer fennakad a lyukon,és ott már nincs idő felhúzni a gépet ;] És itt a domborzat is lehetőséget ad eliszkolni.
    Épp ma egy birka egyfolytában kickeltetni akart,mert zokon vette,hogy USA oldalon egyfolytában feltelepedett Mobil-antiair-el a bázisuk előtt lévő domb tetejére,és folyton kilőttem.Persze basecamp címszóval az egész játék alatt indította a szavazást :P Azt hitte,majd megvárom míg lelő ;]

    Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

Új hozzászólás Aktív témák