Új hozzászólás Aktív témák

  • Syklas

    tag

    válasz nova001 #11855 üzenetére

    Az nem érdekes hogy tört a game és senkit sem érdekel :U .. (csak ne hangoztasd.. A Warez téma itt tiltott :K ) Én is 5hónapot nyomultam tört játékkal.. akkoriban Medium-Hight beállításokkal futotta kicsike.. erre 3hete megvettem originalba a drágát! És mitörtént.. Mikor felraktam .. totálisan, Globálisan, Orbitálisan hazavágta az egész rendszert!!! :O Ezt azóta sem értem.. hisz ugyan az a játék.. ugyanazon rendszerigényekkel.. Nagy nehezen tudtam csak kikísérletezni hozzá a megfelelő Drivereket.. a legjobb beállításokkal!! De azóta is csak Medium minőségben tudom vele nyomni.. és még igy is néha belassul!! Pedig ahogy mondtam a tört Game.. Med-High beállításokkal is remekül futott!!

    Na de térjünk vissza a te problémádra..:
    Szóval azt mondod hogy már korábban tökéletesen futott a Game! Majd hirtelen jöttek elő a problémák.. Nos akkor próbálj vissza gondolni az előzményekre! Mert kell hogy legyen valami előzménye ami ezeket a problémáidat okozhatja.. Pl.. nem volt e előtte valami hardveres változtatás. VGA csere.. egy kis Tuning.. Bármi egyébb!! .. nem instaláltál e fel mostanság valami Új drivert. Vagy bármi egyéb meghajtó csomagot. Vagy Nem lehet e Vírus a gépen.. Valami előzmény kell hogy legyen ha korábban már ment a Game!!!!

    Kedves Jézuska egész évben jó voltam... okéé, csak néha-néha... Áááá..hagyjuk inkább,megveszem magamnak a Prohardveren..!

Új hozzászólás Aktív témák