Új hozzászólás Aktív témák

  • general

    addikt

    hali! kicsit OFF leszek, bocs, de végül is kapcsolódik...

    újratettem a wint, a BF2-t, mindent, format c: volt.... :O
    elméletileg minden oké, bár beszoptam valahonnan egy trójait, és egyelőre nem tudom, mivel szedjem le, a nod nem bír vele, vagy csak még nem szedte le mindet.. (valaki esetleg egy hatásos trójai-irtót?) ja, valaki írta vagy mondta, de nincs eleve -az egyébként virágbolti - win telepítő cd-n, az tuti, mert ezer éves cd és még sosem volt ilyen bajom!
    szóval az a gondom, a CLASS-on írtam is, hogy ugrál a pingem, mint a veszett 40 és 230 (!) közt kb, szaggat, ugrik a kép... megyek előre, majd 5 méterrel odébb találom magam, vagy épp a vízben (ilyen is volt)... :D pedig nincs teleport upgradem. mondjuk a TV elől talán így el lehetne néha ugrani... :DDD
    na mindegy, szóval találkozott már valaki ilyen problémával, és esetleg tud megoldást? egyszer le is vágott a szeró, mondván megszűnt a kapcsolatom!

    teljesen friss rendszer, elvileg minden szükséges dolog felinstallálva, és most töltöm a a service packokat, a jelenség ideje alatt még nem volt semmilyen win update fent, ha esetleg ez lenne a probléma.... remélem mindent leírtam!

    :W

Új hozzászólás Aktív témák