Új hozzászólás Aktív témák

  • Tono34

    tag

    válasz ciry #14329 üzenetére

    Sziasztok,

    Engedelmetekkel 1-2 dolgot szeretnék hozzáfűzni.

    - pályaválasztás: azért lettek ezek, mert olyat szerettünk volna választani, amin mi keveset játszunk (szerettünk volna vmennyire kompenzálni a pályaismeret előnyt), Orel pályán talán most játszottam 4. alkalommal (nem is szeretem). Másik inf pálya nem tartott volna eddig (ismert + játszott óra miatt is).
    - ciry aknája: nem biztos, hogy az látott meg aki az AA-ban ült. Az akna nem élesedik azonnal (anno a saját bőrömön tapasztaltam meg, nem egyszer), kell neki idő, addig viszont le tud menni az aknáról
    - kémkedés: ezt szerintem ti sem gondoltátok komolyan, nálunk nem volt commander, minden szakasz a TS-en külön szobában volt (ne zavarjuk egymást feleslegesen felkiálltással)
    - restart: azt hiszem itt leginkább a Lutsk-on történtre gondoltok, nos én személy szerint nem igazán tudtam, hogy most éles v gyak üzemmód van, de tulajdonképpen mindegy lett volna. Ámde, ha nem akartatok restartot miért írjátok be, hogy legyen (az nem válasz, hogy a vicc kedvéért v poénból)?
    - Kamikaze: ehhez nem tudok nagyon hozzászólni, nem repültem az előző waron, néha megesik, hogy vki már tudja elkerülni az ütközést, tegnap is megesett, de benne van a pakliban.
    - Kempelés (Orel): zászlót nem lehet úgy védeni, hogy körbe-körbe rohangálok v felteszek egy nagy táblát, ide lőjetek :) A városi pálya (fent már írtam) nem lett volna jobb nektek.

    Ha vkinek még lenne kedve kipróbálni, vagy csak megnézni a POE2 fegyvereket, pályákat keressetek minket szívesen látunk bárkit.
    Nem szeretném, ha csak azért törölné vki le ezt a modot, mert volt egy "nem túl jól sikerült war".

Új hozzászólás Aktív témák