Új hozzászólás Aktív témák

  • -=KIS_FoNaK=

    tag

    Na most már betelt a pohár. Leírom itt is 1-2 ember kedvéért akik továbbra sem értik meg, hogy mi adminok is játszani járunk fel a szerverre, nem pedig azért, hogy azt figyeljük, hogy kivel mi történik és, hogy kit hol ölnek meg. Úgy érzem mindenkinek van keze és billentyűzete is, és a szókincse is van olyan bő, hogy leírja az illető nevét, akivel gondja van. El lett mondva rengetegszer, hogy NEVET írjatok, ne azt, hogy az adminok nem figyelnek, meg szarok az adminok, alszanak, stb. hanem az illető nevét!!! Az meg, hogy valakit nem rúgunk ki elsőre, az ne legyen már akkora probléma.. ezt is leírtam már egy párszor, hogy: meggyőződés, figyelmeztetés, kirúgás, ez a menete, ha tetszik, ha nem. És a legidegesítőbb, amikor gúnyosan szóltok, pl: Nem a bázison lőtt le, nehogy azt higgyétek, nem kell kirúgni és az ehhez hasonló megnyilvánulások. Mi nem várunk el semmiféle különös tiszteletet, nincsenek ilyen nagyképű szövegek sem, hogy RESPECT ADMINS, csupán annyit kérünk tőletek, hogy minden játékostársatokat ugyanannyira tiszteljétek (van neve, nem kell kötözködni, nem kell trágár szövegekkel jellemezni).

    Ja és még itt szeretném megjegyezni azt is, ha valaki bombázza a főbázison levő UAV-t, SCAN-t és az egyéb parancsnoki felszereléseket, akkor úgy tegye, hogy csak az robbanjon fel és ha éppen ott van egy emberünk és azt szereli, a bombázásnak köszönhetően pedig meghal, akkor az ugyanúgy bascampnek számít.

    Akik ezentúl is ilyen flegmán, lenézően adják a tudtunkra , hogy ki kempelt vagy szegett meg bármilyen szabályt, akkor ne csodálkozzon, hogy nem fogunk rá reagálni.

    Direkt nem írtam neveket..akinek nem inge ne vegye magára.

    Jó a voip!

Új hozzászólás Aktív témák