Új hozzászólás Aktív témák

  • -=KIS_FoNaK=

    tag

    [OFF]Látom azért elég "szép" kis vita alakult ki a moderátorok és köztetek. Jó érzés volt látni, hogy többen is Pedronak és nekem adtak igazat. :R

    Hozzászólásom: szó nincs túlreagálásról vagy "cérnaszakadásról", egyszerűen csak annyi, hogy akinek szántam a hsz-t máshogy nem érti...Semmi gond nincs azzal, hogy bannoltak 3 napra, jogosnak tartom.

    Egy valamit még mindig nem értek és valószínű, hogy soha nem is fogom tudni megérteni, hogy lehetnek egyesek ilyen nagyképűek?

    GameOver: honnan tudod, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak?
    [/OFF]
    MÁS: nem tudom mi a gond az elmúlt 1-2 napi játékkal.. az hogy egy kicsit jobban ment a helizés, mint máskor? Szerintem nem volt durva spawnkemp sem. De ha egyszer nem adjátok a zászlót, akkor mit csináljak? Szálljak le a zászló tövébe, hogy szétrakétázzatok 1 mp alatt..? Egyébként ez a spawncamp inkább ellenünk szokott történni, tehát ha mi kibírjuk és nem megyünk le a szerverről, sőt kirúgni sem rúgunk spawncamp miatt senkit sem, akkor szerintem ennyit ti is kibírtok, és nem kell egyből anyázni, meg flegmán írogatni, lemenni pedig végképp nem.

    Battlerecorder: sajnos nem tudom teljesíteni egyikőtök kérést sem, mivel a clnafroge-ra nem lehetett bejelentkezni az elmúlt 4-5 napban, ma végre beengedett, de hiába, az utolsó felvételek, június 14-ről vannak. Úgyhogy megint nagy a keveredés, de remélem sikerül megoldani. Bocs Pedro és Ciry! :B

    Ez az off topic mód valahogy sosem sikerül:D

    [ Szerkesztve ]

    Jó a voip!

Új hozzászólás Aktív témák