Új hozzászólás Aktív témák

  • Pedro78

    senior tag

    Ti aztan tudtok rinyalni rendesen, minden le van itten irva jol, harvest kor is, persze csak az elso amit vittetek mec oldalrol, szep is volt foleg annak tukreben, hogy volt egy pont amikor mar csak egy zaszlotok volt meg (vagy ketto) de pl a masodik kort mi nyertuk, mellesleg nekem az egesz jatekomat elcseszte a szolgaltatom, mert vagy 5x vagott ki a szerver elotte meg 50-950-ig ugralt a pingem, Xeption meg afk volt az elso korben (jah ez csak duma am) es a masodik korre jott vissza.

    Ami ZaitzeV (igy irja, gondolom ezekutan nektek sem okoz gondot normalisan leirni a nevet) es Odyn dolgat illeti, egyaltalan nem olyannak ismerem oket, hogy mindenfele elozmeny nelkul betamadnak az uncapet. Rakerdeztem naluk mi volt ez az egesz es hat nem egeszen ugyanazt hallottam vissza mint amit itt lattam leirva, de mindegy, lenyegtelen elszokunk a classrol aztan lehet jatszani a sajat szabalyaitok alapjan, eddig sem miattatok mentunk fel hanem a magunk szorakoztatasa miatt es mert regebben oda jartunk fel jatszani. En speciel ott ismertem meg a mostani jatekostarsaim felet kabe (es nem tudom kozulunk kitol lattatok meg ilyen nyivakolast, hogy ez meg az a jatekos lelott helizett repult stb).

    Egy oldalra rendezodes kerdeseben pedig egyetertek Endrodizzel, foleg mert eleg szar ha ts-en hallom oket kozben meg a voipen kellene hallanom a csapatomat, kosz ezt nem. Most epp ezt lehetett felhozni, a warunk utan mas miatt sirtatok, amugy nem hinnem, hogy hudenagy hatranyban lettetek volna, hiszen ti is egyutt jatszotok nap mint nap, mi pedig nem az a tarsasag vagyunk akik hetente waroznak es naponta gyakorolnanak, sima publik emberkek vannak koztunk akik szeretnek egyutt bohockodni ezzel a csapat alapu jatekkal. :U

    Reszemrol a tema lezarva, tobb reakcio nem lesz es a classot meg majd akkor latogatjuk ha nem lesz zavaro a jelenletunk.

    Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen

Új hozzászólás Aktív témák