Új hozzászólás Aktív témák

  • gabipaci

    addikt

    :)) :) :D :DD :DDD :N
    Ti ugyanarról a napról beszéltek????
    Mert ahogy elnézem a belinkelt képet, bizony nem látom hogy a "hiszen ti is egyutt jatszotok nap mint nap" kijelentés élne a bal oldalra... Valahogy nem olyan ismerősök az arcok.
    Ez megint egy felesleges vita (amihez nincs közöm, mert nem voltam ott), mint a war alkalmával. Az egyik oldal panaszkodik valamire, mire a másik oldal elkezd teljesen másról beszélni.

    Target: Maximálisan nem értek ezzel a hozzáálással egyet. Csak minket hagysz "cserben" ha nem jössz többé, arról nem is beszélve, hogy hősi halált nem a fórum hasábjain kell halni, hanem a csatatéren.

    Pedro: Igen hősies, hogy egy emberként beszélsz a POE2 csapatról (egy mindenkiért), de nem emlékszem rá, hogy a Te játékstílusoddal valaha is probléma lett volna. Úgyhogy gyere (gyertek) nyugodtan, legfeljebb ha szabálytalanság van, úgy kirúgom az illetőt (akárki az, a mi oldalunkról is) mint macskát kakilni.

    Sajnos nem vagyok gyakran fent, de mostantól az xfire a géppel indul, aki akar valamit, csak szóljon, mindíg van 2 perc szabad időm.

    Logitech hardware tester

Új hozzászólás Aktív témák