Új hozzászólás Aktív témák

  • -=KIS_FoNaK=

    tag

    válasz myloo #17195 üzenetére

    Na álljon meg a menet.

    Te nem rúgtad ki az embert és most úgymond te támadsz le engem, hogy ezt nem gondoltad volna rólam.(legjobb védekezés a támadás) Pont erről szól az egész, hogy egy admin pártatlan, tehát hiába ismerlek jól és hiába szeretek veled menni, (Fonákon kívül talán te vagy az egyetlen akivel helizek) ha valami nem tetszik akkor azt megmondom neked is és a tegnapi dolog nem tetszett, hogy egy vadparaszt lekempelte mackót többször is és még sokan másokat és nem rúgtad ki.

    Admin vagy, kötelességed kirúgni a szabálysértőket, én nem azt mondtam, hogy rúgj ki mindenkit elsőre, csak azt, hogyha egy játékos, aki régebb óta feljár a szerverre, akkor azért neki lehet hinni. De ha nem hiszel neki akkor nézd a térképet vagy a bejelentett illetőt és az alapján ítélj. Tehát győződj meg róla, hogy valóban kempel-e. Az kevés, ha csak néha ránézel a térképre, ha ilyen van akkor állj félre és nézd az emberkét, hogy mit csinál.

    Nem azt kell nézni, hogy kit kempelnek, hanem azt, hogy ki kempel. Ilyen Boxer, SauerSig kis sunyi gecik. Egyébként ők is bevallották, hogy kempeltek. Értem én, hogy figyelmeztetni kell, sőt ezt is mondom, hogy először warn aztán kick, de azért mindennek van határa, te 3x figyelmeztetted és kb 50 perccel később rúgtad ki, miután Fonák kintről beírt, tehát szerintem ez HIBA. És látod, hogy elég ahhoz, hogy egyeseknek elmenjen a kedve a szervertől.

    Fonák nem haragszik rád, nem győzöm hangsúlyozni, nem a pénz miatt vagytok adminok, mert akkor ennyi erővel lehetne a szerveren 26 admin, de nincs. Nem kell egyből megsértődni "vegyétek el a jogomat" szöveggel jönni. Ez a legegyszerűbb, nem érdekel semmi, vegyétek el az adminjogom, soha többet nem megyek a classra... nem ez a megoldás, hanem az, hogy továbbra is jössz és csinálod a "dolgod", ahogy eddig is tetted. De ha te most megsértődtél és úgy érzed, hogy mindenki ellened van Azt, hogy panasz volt rád, az nem azt jelenti, hogy már legalább 30x hibáztál, mackósajt írta, hogy múltkor kirúgtál valakit, akit nem kellett volna, erről szerettünk volna meggyőződni, hogy mi is a helyzet valójában. Volt már nekem is hasonló, hogy mindenki nekem írogatott, hogy Fonák rúgd már ki, mert cheater és nem rúgtam ki, utólag bebizonyosodott, hogy tényleg egy cheater volt, de ez olyan dolog, hogy eddig kb 10-ból 2x jött be. Tehát azzal a másik 8-cal mi lett volna? Indokolatlanul mennek bannra, szimplán azért mert jó játékosok :F

    Én megértem, hogy te játszani mész fel, ahogy mi is. És azt is megértem, hogy a harchevében nem volt időd kirúgni, de itt nem 2 percről van szó, hanem 40-50 percről. Még egyszer mondom, nem kell megsértődnöd, én ettől még ugyanúgy szívesen helizek veled/ellened, vagy akármi.

    És ez most mindenkinek szól: Ne utáltassuk már meg a szervert másokkal, főleg ne egymással.

    Jó a voip!

Új hozzászólás Aktív témák