Új hozzászólás Aktív témák

  • mackosajt

    addikt

    reagálnék pár hozzászólásra

    Myloo! Mikor "parasztoztalak" le? Légyszíves mutasd már meg a hozzászólást, amiben te ezt láttad?
    Mivel a demo-k nem érhetőek el, így az a baj, hogy az ominózus eset, amit én kifogásoltam, sajnos nem ellenőrízhető, de amiben említettem hozzászólás, abban sem, és máskor sem parasztoztalak le. Ja, és kell a fenének admin jog.
    Bullin is utáltam, mert utána csak abból álltam ki egy körben, hogy olvastam a csetet, aztán ellenőríztem a gyanusítást, és vagy figyelmeztettem, vagy megkértem a szabályok betartására. Ha nem tette meg, akkor repült.

    Volt már szerintem olyan eset, hogy csak haltam a refinery-n... elfoglalható bázis, amire a múltkorában írta valaki, hogy tök normális, hogy amikor húzzák, akkor a környékét szórni kell... asszem tegnap nem én öltem a környékén a legtöbbet.

    Odyn! köszönöm a véleményed. A jelek szerint nem jól ismersz.
    Ha haragudnék a POE2HU-ra, akkor Syklas-sal és Maksimix-al miért tudok játszani?
    Korábban is írtam, hogy magasról kakkantok a K/D-ra. Kérdezd meg a srácokat, milyen jókat szórakozunk, ha le is zuhanunk, vagy lelőnek.
    Viszont hiába támadnak be akár UCB-n, akár Refinery-n, ha a szabály azt mondja, hogy tilos, én nem fogom viszonozni.

    Aki hisz nekem és bízik továbbra is bennem, azokkal ezután is jókat fogok játszani.

    ui: Elnézést, hogy megkésve reagálok, de most értem haza Kecskemétről.

    Ha valakinek nem jeleníti meg az elejét, azt nem tudom, miért csinálja, de nekem most hülyéskedik, és a hozzászólás első fele nem látszik, csak miután kijelölöm.

    [ Szerkesztve ]

    http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane

Új hozzászólás Aktív témák