Új hozzászólás Aktív témák

  • GameOver

    aktív tag

    válasz gabipaci #17837 üzenetére

    "Te szeretnéd kivetetni a bombázókat..."

    Egy szóval sem mondtam ilyet, hogy én ezt szeretném. Az előző war kapcsán a többségnek ez volt az akarata. Nem éppen arról vagyok híres, hogy bármi miatt is kifogásom lenne, mert az elrontja a játékélményemet. Elég ügyesnek tartom magam ahhoz, hogy kezelni tudjam a helyzetet, és hogy esetleg fordítsak egyet azon a bizonyos kockán. Egyébként megnyugtatlak, ha egy csapatban leszünk, és én repülni fogok, és ne adj' Isten lenyúlnák a helidet, nem sokáig kell majd nélkülöznöd azt. ;)

    "A szabályokról meg hidd el, hogy érdemes beszélni, mert kínos sorokat és néhány ban-t előzünk meg vele itt a fórumon."

    Ebben maximálisan egyet értek. Ugyanakkor éppen ezért fölöslegesnek is tartom ezt a
    "nem lopunk helit" szabályt. Egyszerűen nem életszerű. Mi van, ha éppen arra kószál egy emberünk, miért ne szállhatna bele? Ennyi erővel azt is mondhatnánk, hogy az ellenség
    kiskocsiját sem lehet használatba venni, mert valaki biztos arra is várt...Ha meg mégis lenyúlták, hát majd te is lenyúlod tőlük a következő körben. (Az nyílván egyértelmű, hogy főbázisról nem lop senki semmit.)

    A viták elkerülése érdekében pedig egyszerű, könnyen betartható szabályok kellenek, amik az idők folyamán általánosan elfogadottá váltak a játékos társadalomban, és mindenki hozzászokott azokhoz. Most ha itt mindenki nekiállna gyártani a saját kis szabályait, amik az ő személyes szórakozását szolgálnák, az szvsz nem vezetne sehova.

Új hozzászólás Aktív témák