Új hozzászólás Aktív témák

  • gabipaci

    addikt

    válasz general #17846 üzenetére

    Szögezzük le, nekem tök mindegy, hogy milyen szabályok vannak, mert az én játékstílusomban igazán nem talál senki semmilyen kivetnivalót.
    Én csak a Class-on játszom szinte.
    Ott ha száll fel a heli, inkább teszek egy kört a tengelym körül, hogy legyen ideje képben lenni. (idáig összesen 4 helit lőttem le indulás közben, abból 3 esetben károgás lett belőle, és többnyire olyanok, akik már mészároltak hasonló helyzetben, mindegy)
    Mindenesetre vannak olyan iratlan szabályok (amik valójában nincsenek, mert ezekkel én még csak úgy találkoztam, hogy nekem be kellett tartanom, de az ellenségnek nem) amiket nem árt tisztázni.
    Kevesen értik meg, hogy egy claymore a zászlónál ha felrobban, az nem egy ticket, hanem egy be nem húzott zászló, ami döntő szerppel bírhat néha.
    Azt se érti sokmindenki, a heli ellopása a wood-ról micsoda jelentőséggel bír, egy nem full pro szerveren.
    Ha én helibe keülök, és esetleg Fonákék oldalán vagyok, jobb szeretem elvonni az ellen heliének figyelmét, mint azzal feltartani őket, hogy hiába állítottam a legjobb squadot wood-hoz, ezek a barmok itthagyták, elmentek a szomszéd zászlóhoz, mert éppen behúzzták. Szedjétek le a helimet, mert lespawnkillelt a csávó, és elvitte, a zászlót meg le se sz@rta... Vagy az ilyen fokú taktika (elcsalják a védelmet, és leölik a helist születéskor) már túl megy a kicsi taktikázás definición? :DD

    Szóval tökmindegy milyen szabályok, én úgyis betartom őket, meg még többet is :R

    Logitech hardware tester

Új hozzászólás Aktív témák