Új hozzászólás Aktív témák

  • GameOver

    aktív tag

    A warral kapcsolatban pár megjegyzés:

    -Még egyszer megkérek mindenkit, hogy olvassa el a taktikát, és legyen tisztában vele, hogy mi a feladata, mikor hányas squadban van a helye, és ki a squadleadere (egy kis cetlire javaslom felírni ezeket, így mindig kéznél lesz). Ha valakinek még mindig nem lenne világos valami, vagy nem biztos benne, hogy jól érti-e, akkor privátban keressen meg!

    -Mivel nem mindenki mindig ugyanabban a squadban van, így két kör között lehet, hogy szobát kell váltania a TS-en, hogy mindig egy TS szobában legyen a squad membereivel. Ehhez ugye nyilván ki kell ALT+TAB-olni a játékból. Ezt kérem, mindenki próbálja ki, mert ugye az új patchnek hála, ez alapból nem megy zökkenőmentesen. Ha valakinek gondja van ezzel, akkor telepítenie kell a patchez kiadott hotfixet. (Ezzel annyi a teendő, hogy letöltöd, kicsomagolod, és a kicsomagolt fájllal felülírod az eredetit, amit az EA GAMES\Battlefield 2\ könyvtárban találsz. És tanácsos még ezután kitörölni a Dokumentumok\Battlefield 2\mods\bf2\cache könyvtár tartalmát (ne magát a könyvtárat, csak a tartalmát!)

    -Újabb gyakorlás nem lesz, de arra szeretnék megkérni, minden squadleadert, hogy egy üres szerveren párszor gyakorolja be a feladatát.

    -Daqing USMC oldalán eredetileg maskimx volt kijelölve bombázó gunnernek, de ő lesz a commander, így kell egy másik gunner. Odyn lesz a pilóta, így ha van valami kifejezett kívánsága, hogy kit szeretne, akkor jelezze. Ha nincs, akkor lehet erre a posztra jelentkezni.

    -Mackosajt, mintha a múltkor valami olyasmit írtál volna, hogy még nincs beálítva a TS-ed. Ezt nem ártana pótolni, tekintve, hogy TS-en fogunk kommunikálni, ráadásul Te vagy az egyik SL.

    -Target78hu, neked meg szerintem kicsit hangosítani kellene a mikrofonodon, mert a múltkor elég halkan halottunk. Szerintem azt a csuszkát kell feljebb tolnod, ami a már korábban is linkelt leírás harmadik oldalának utolsó képén látható.

    -Tartaléknak eddig, ha jól tudom, csak SpE4r$_the_hE|Ro3-HU jelentkezett. Jó lenne még legalább 3-4 ember, így ha tudtok még valakit szerezni, akkor hajrá! (A tartalékosokhoz az lenne a kérésem, hogy mindenképpen vegyenek fel Xfire-ön (gameoverrr) és legyenek aktívak a war előtt legalább fél órával, így majd tudok nekik szólni, ha szükség van rájuk.) (A többieknek majd úgyis a TS-en lesz gyülekező.)

    -Ha valakinek ne adj' Isten közbe jönne valami, és mégsem tudna játszani, az kérem mihamarabb jelezze!

Új hozzászólás Aktív témák