Új hozzászólás Aktív témák

  • gabipaci

    addikt

    Remekül alakul a fórum, gratulálok az új jövevénynek, épp mire rend lett, idejön ez a nagytudású.
    Mindenesetre jó látni, hogy nem én tévettem, mikor kifakadtam. (bár az is lehet, hogy valójában Fonákékkal kimostuk az agyatokat, és akarat nélküli rabszolgákat csinátunk belőletek)
    Ennek megint egy módon lehet végetvetni, ha tudomást sem veszünk róla. Mindenki tudja miről van szó, nem támadtam neki, csak egyszerűen nem tudom elviselni a hülyéket, akik szándékosan értetlenkednek.
    (Ribi tudna mesélni, Ő már hallotta egyszer, hogy kifakadtam az egyik szállító emberkére. A végén majdnem levertem. Sajnos ezt itt nem lehet)

    Egyszóval arra kérlek benneteket (már aki osztja a véleményem) hogy ne reagáljatok a semmitérő posztjaira, esetleg ha lesz egy értelmes mondata, akkor.

    Megnyugtatok mindenkit, hosszas mérlegelés után úgy döntöttünk Fonálékkal, nem hagyjuk abba a szerverbérlést.
    Az autoadmin el lesz intézve. A pbbans nem biztos, mivel annak egy ilyen hacker ellen semmi esélye.
    Abban az esetben lenne, ha a koma felmenne a szerverre (illetve nem menne fel, mert nem tudna) de ha kintről (nem az utcáról) töri fel a szervert, és azzal kezdi, hogy leszedi a bant magáról... na annak nem sok mindent tud csinálni semmi sem. Írhat akárki akármit ide.

    Ui: arra azért kíváncsi vagyok, hogy az orvos hányszor fog még végleg elköszönni, befajúallviszlátozni, meg viszlátsötétlovagozni.

    Szerk: tényleg Odyn, örülök, hogy Te is a mi zombink lettél :R :R :R

    [ Szerkesztve ]

    Logitech hardware tester

Új hozzászólás Aktív témák