Új hozzászólás Aktív témák

  • GameOver

    aktív tag

    válasz TomDog #20034 üzenetére

    Mit? Én szórakozásnak szántam ezt a funwart, nagyszerű játékélménynek, de ez a tegnap esti kínszenvedés minden volt csak élmény nem. Ami az újrajátszást illeti: előbb ki kellene deríteni, hogy mi volt a gond, hogy legközelebb ne fordulhasson elő megint, mert újra összeráncigálni 50 embert értelmetlenül, nem lenne túl bölcs dolog. (Azt csak mellékesen jegyzem meg, hogy az ilyen warokat tekintve, nekem kellemesebb tapasztalataim vannak a külföldi szerverekkel, tehát ha esetleg valaki egy külföldi szervert tudna keríteni, az nagyon jó lenne.)

    Pár egyéb megjegyzés a tegnap estével:
    1) Ne kelljen már mindenkinek a kezét fogni és azzal szórakozni, hogy egyenként megkérni mindenkit, hogy álljon át. Ha 20 csapattársad a másik oldalon van, akkor valószínűleg te vagy a rossz oldalon.

    2) A múltkor is ment a sírás, hogy kibaszott a szerver, mert sok mínusz pontom lett a TK-k miatt, erre most is volt egy-két idióta, aki ezzel szórakozott. Aztán meg nekem sírnak, hogy csináljak valamit. Mégis mit csináljak? Adjak kölcsön plusz 10 IQ-t, hogy eljusson a tudatáig, hogy akkor talán nem kéne TK-zni? Szóval az ég szerelmére tessék már hanyagolni a TK-t!

    3) Aki nem tud csatlakozni, vagy mindig ledobja szerver, az próbálja maga megoldani a problémát, én nem tudok vele mit kezdeni. Kérhetem, hogy legközelebb lehetőleg egy másik szerveren nyomjuk, de akinek ilyen jellegű gondjai vannak, az mindenképpen próbálja ki előbb a szervert.

    4) A késés, de ezt majd egy külön hozzászólásban.

    5) Tartalékos SL-ek, kommanderek. Sok mindent figyelembe vettem a SL-ek kijelölésekor, de azt valóban nem, hogy az illetőt vajon ki fogja-e dobni a szerver...Mea culpa...Ezt kiküszöbölendő, megkérem a squad membereket, hogy ha a squad leadere 10 percel a kezdés előtt nincs fent a szerveren (vagy hírtelen eltűnik), akkor mindenképpen beszéljék meg egymás között, hogy ki lesz az új SL, és ha van valami lényeges feladata a SL-nek, akkor azt ő csinálja meg. Helyettes commandernek bárki beállhat, aki kedvet érez hozzá. legalább minimális szinten tisztában van a dolgokkal, és nincs kiemelt feladata az adott körben.

Új hozzászólás Aktív témák