Új hozzászólás Aktív témák

  • GameOver

    aktív tag

    válasz keszegduda #3424 üzenetére

    Tökéletesen egyetértek. Ami benne van a játékban, az nem véletlenül, nem dísznek van benne, hanem hogy használjuk. Az ugrálástól kezdve az unlockokon át a legjobb járművekig mindent.

    Nem vagyok egy nagy infantrys, de ott van pl. az antitank unlockja, a DAO. Azzal néha még én is ledarálok 2-3 embert (ami nálam már nagy szó), míg az alap fegyóval jobb esetben sikerülne saját magamat fejbe lőni, annyira szar. Most minek szívassam magam feleslegesen, ha egy másik valamit használva fele akkora ráfordítással(tudással/gyakorlással) kétszer olyan eredményes tudok lenni? Hülye lennék nem használni.

    Mondom mindezt úgy, hogy nekem speciel a szóban forgó G36E meg sincs, és ha 3 percet használtam összesen, akkor lehet, hogy sokat mondtam, tehát én semmi előnyét nem élvezem. Mégis nagy ívben lesz@rom, hogy sokan azt használják: Használja egészséggel! Benne van a játékban, innentől kezdve nincs miről beszélni. Akinek meg ez nem tetszik, az menjen sakkozni! (Mellesleg azokon a pályákon, ahol sok a medic, én rendszerint tankban ülök, annak meg olyan mindegy, hogy ezek most G36E-vel rohangálnak, vagy mással. :D ;] )

    ''...és persze hogy midnekinek teszik mert skill nélkül is lehet vele irtani''

    Ebben ugyanakkor tökéletesen egyetértek Zee 21-el. Ott van pl. a F35 vs. MiG párharc. Ahhoz, hogy F35-el lelőj egy MiG-et, jó pilótának kell lenned, míg fordítva elég ha kétszer meg tudod nyomni a tűzgombot...
    Tehát az kétségtelen tény, hogy sok fegyver/jármű jobb, mint a többi. Szerintem ugyanakkor nem az a láma, aki használja az erősebb fegyvert/járművet, hanem az, aki arra veri magát, hogy mekkora király azzal az izével. Azt ugyanis be kell látni, hogy fele akkora skill sem kell hozzá. Ha ugyanazt a fegyvert használná, mint amit a másik, akkor lehet, hogy sehol nem lenne...

Új hozzászólás Aktív témák