Új hozzászólás Aktív témák

  • general

    addikt

    helló!

    lenne pár gyakorlati kérdésem, ha nem haragusztok... :DDD a statisztikáknál mit jelent a 4 kategória? pontosabban abból az első kettő, mert a másik kettő értelemszerű (hány embert küldtem el "pihenni" és hányszor nyírtaki ki engem)
    Hogyan lehet a bonus-kit-eket unlockolni? pontokat kell szerezni? mennyit? ha így van, hol látom, mennyi pontom van már? ha nem így van...... :B

    :-) egyelőre ennyi, bár meg kell mondjam, néha elég idegesítő az a dolog, hogy míg én sorozatokat eresztek valakibe, az pedig vígan tovább ugrándozik, addig engem 200 méterről eltalál valaki (egy lövés) és kipurcanok. ezt nem nagyon hiszem, hogy reális..... hogy van ez?

    egyébként király a játék, még mediumon is gyönyörű a grafika, el sem tudom képzelni komolyabb hardverrel milyen szép lehet! lehet, hogy be kéne újítanom.... :-D

    ja, még egy kérdés, az a bizonyos Tampa Bay pálya. letöltöttem, de nincs a singleplayer pályák között, pedig kipróbálnám ott, "safe" módban... :-D vagy ne is keressem single-ben, mert csak a multi-lehetőség adott így?

    köszi!

Új hozzászólás Aktív témák