Új hozzászólás Aktív témák

  • maskimx

    senior tag

    válasz GameOver #4960 üzenetére

    Jól beszélsz, egy kevésbé gyakorlott lövész visszafogja a pilótát is. Én pl biztos nem fogok berepülni aa által védett területre, ha nem vagyok 100% biztos abban, hogy a gunner le tudja majd szedni az aa-t. Ugyanakkor egy rossz gunner nem annyira idegesítő, mint amikor jó gunnerként béna pilóta mellé ülsz be. Nincs roszabb annál, amikor mindenki spottolja az ellenséges helit, csak a sofőrőd nem veszi észre és csak villog, hogy milyen közel tud menni a földhöz, aztán bumm, tv raksi hátulról :)
    Szóval egy nagyon jó pilóta tudja kompenzálni a gunner hibáit, ha nem tudja használni a tv-t, akkor oda tud sunnyogni a másik helihez oldalról, és rakétával leszedni. Közben meg reménykedni, hogy a gunner ne áruljon el gépfegyvertűzzel :)

    A legjobb gyakorlás meg szerintem a szólózás, mert olyankor egyszerre kell pilótaként és gunnerként is gondolkoznod. Meg mostanában egyre több a jó gunner, viszont kevés a jó pilóta sajnos. Mondjuk lőni egyszerűbb, szóval nem csoda, meg úgy több a kill is. Ha egy igazán jó pilóta+lövész páros összeáll, nincs ami megállítsa őket, egy helivel így meg lehet nyerni egy kört simán. Repcsik jelenthetnek problémát, de akár azokat is le lehet tvzni, csak skill meg egy kis mázli kell hozzá ;)

    www.tacticalgamer.com

Új hozzászólás Aktív témák