Új hozzászólás Aktív témák

  • maskimx

    senior tag

    válasz keszegduda #5044 üzenetére

    Szóló helit előbb offline próbáld, botok ellen. Én úgy állítottam be, hogy space-re gunner ülésre vált, egérjobbgomb meg a tvre váltás. Így repülés közben ha meglátom a célpontot, kevesebb mint egy másodperc alatt már el is megy a raksi. Amint átülsz, jobrra kezd el pörögni a heli, ezért a célpontot a célkereszttől kicsit jobbra érdemes pozicionálni.

    Ha egyedül vezetsz, próbálj mindig magasan repülni, hogy legyen időd visszanyerni az uralmat a heli fölött tvzés után. Amikor jobban belejössz, ellenséges helik ellen úgy érdemes szólózni, hogy magasan, a lövés előtt hátrahúzod a helit, így, ha éppen a lőtáv határán (450m) harcoltok, akkor ő nem ér el, de te még jó eséllyel igen. Ezt a "hintázást" akkor is érdemes csinálni, ha lövésszel vagy.
    Sokan elfelejtik, hogy a tv lőtávja hosszabb, mint a járművek látótávolsága. Vagyis hamarabb le tudod lőni, mint ahogy látod. Ha egy zászló elfehéredik, oda azonnal érdemes küldeni egy raksit. Érdekes még, hogy tv raksi nézetben távolabbra lehet ellátni, hamarabb lehet észrevenni az ellenfelet.
    Ha a minimapot kinagyítod, akkor látszanak az üres járművek, amik eltűnnek, ha valaki beszáll ;)

    Lopakodás, feldrítés, megsemmisítés! :DD

    ja, mondjatok szervert, csak ne infet, és megyek :)

    [ Szerkesztve ]

    www.tacticalgamer.com

Új hozzászólás Aktív témák