Új hozzászólás Aktív témák

  • maskimx

    őstag

    válasz -=KIS_FoNaK= #8034 üzenetére

    Tényleg nem kéne elhamarkodott következtetéseket levonni. Elég sokat olvastam erről a bf2s fórumon, rengeteg 3-4 csillagos ember accát meghackelték, több tízmillió pontot adva az eddigiekhez. Az tényleg fura, hogy a bf2s szerint 100 pont alatt vagy, de ez lehet bug is.

    A lényeg, hogy az a banlista sem teljesen pontos. Pont ma voltam a bbuk wake szerveren, egyszercsak a 40 játékos fele eltűnt, mindegyiket a pb rúgta ki, aimbot üzenettel. Köztük volt pár klántag és admin is. Utána még 5 ember kiesett, köztük én is, ugyanezzel az üzenettel. Visszamenni nem tudtam, mondván guid banom van, arra a szerverre a pb által. Utána más szervereken semmi gond nem volt, mivel nem is használok semmit.
    Aki ismeri a bbuk-t, az tudja, hogy pont ők a legnagyobb szabálybuzik, kizárt, hogy a csapat fele hacker legyen.

    Ne értsd félre, én nem vádló szándékkal tettem be a linket, csak kíváncsiságból rákerestem, és kidobta. Más kérdés, hogy '07 szeptember annyira nem volt régen. Én sem hiszem, hogy hackre lenne szükséged, nem is feltételezem, hogy használod. Kipróbáltad, rendben, innentől már csak a saját lelkiismereted szab határt annak, hogy keresel-e olyat, amit nem ismer a pb, vagy játszol továbbra is minden nélkül.
    Én úgy gondolom, hogy az utóbbit választottad, bár szinte biztos, hogy tudsz olyan trükköket, amik a laikus számára hacknek tűnnek. Gondolok itt pl a fov kihasználására, hogy hamarabb észrevedd az ellenséget, mint ő téged, meg a házba falon át belövést.

    Azt tudtam eddig is, hogy olvasod a fórumot, és ha ez a link kellett ahhoz, hogy regisztrálj és be is írj, akkor örülök, hogy megtaláltam ;)

    Moha tényleg egyre kennysebb. Kétlem, hogy egy felnőtt családapa ilyen stílusban írogatna. Majd megkérem a modokat, vessék össze a két ip-t, úgy hamar kiderül a turpisság.

    www.tacticalgamer.com

Új hozzászólás Aktív témák