Új hozzászólás Aktív témák

  • #50433536

    törölt tag

    válasz Winne #39063 üzenetére

    A BF3 és BF4 késői sikeréhez az is erősen hozzájárul, hogy a következő részekben , Bf1 és Bf5, nincs hatékony anticheat, nincs ban lista, full jogosultságos bérelhető szerver és voteban, votecick sem működik.

    Hogy miért nincs működő antichet... erről már sokat beszéltünk, én személy szerint két dologra vezetem vissza csalók jelenlétét, vagy hogy fairplay játékosok csalóknak látszanak.

    1. Nagyon sokan csalnak, leginkább makróznak az emberek, és sokan tolják a komolyabb multihack progikat is. A makrót nagyon nehéz kiszűrni, ezért nem is tudják. A multihack progik meg olyan fejlettek, hogy minden paraméter annyira aprólékosan be lehet állítani, hogy a csaló stat-ja nem mutat kiugró számokat. Pl: be lehet állítani az aimbotnál, hogy csak minden 15-20-ik találat legyen headshot és a többi is szórásképpel találjon, vagyis egy része lábra, karra és testre megy. Az ellenfél meghal, de a csaló stat-ja renben van. Ilyenkor szokott olyan K/D jönni, hogy 120/4 és a csaló stat-ja mégis korrekt, nem tudják banolni.

    2. Az újabb játékok kommunikációja nagyon rosszul működik az interneten. Van olyan, hogy tök fáradt és béna vagyok a BF5-ben, mégis 48/2-vel zárom a kört, de nem miattam, hanem mert a többiek a net hiba miatt nem tudnak lelőni. Máskor meg kipihent vagyok, penge reflexekkel, mégis csak esek-kelek, 16/28-as eredménnyel. A BF1 és főleg a BF5 meccsek kimenetele jobban függ az aktuális net kapcsolattól, mint az egyes játékosoktól. Így lehet, hogy fairplay játékos csalónak tűnik.

Új hozzászólás Aktív témák