Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz CptAdamica #10214 üzenetére

    Ezt pofazom X hozzaszolas ota, hogy a karteritesi jog, meg ugy a torvenykezes altalaban nem ismeri, nem a digitalis tartalmak problemainak "skalazasara" van kitalalva. Nem azt nezik, hogy Rtx 3080on ment e 125 fpssel vagy sem, hanem altalanosabb de ellenorizheto dolgokat. Az allapotot teljesen felesleges osszehasonlitani, egy ugyved leszarja h az egyikben a dlss nem ment e, a masikban meg a jarmuvek potyogtak az egbol.

    Amiket neznek:
    Felrevezetesre alkalmas volt-e a jatek bemutatoja, a jatekot ismerteto tartalmak? (nyilvan ami kozbetlenul a az EA/Dice tol jott) - Igen (CP, BF eseteben is)
    A valostol eltero allapotot tukrozott-e a bemutato, termekismerteto a konkret termek allapotara vonatkozolag? - Igen (CP, BF eseteben is, lasd pl rombolhatosag BF, transportation system, transmog system CP nel)
    Ugyanez a kerdes, csak egyes tartalmakra, featurekre vonatkozolag
    A fellelheto elteresek alkalmasak voltak e arra, hogy a vasarlot tevedesbe ejtsek a vasarlasi dontes meghozatalakor - Any question?
    A menedzsment, marketing dpt. tett-e olyan nyilvanos kijelenteseket, amik a fentieket kimeritik? - Igen

    Az egyetlen kulonbseg _jogilag_ a CP es a BF kozott, hogy a lawsuitot a CP nel a reszvenyesek pertarsasagba alakulva inditottak, nem a fogyasztok, mivel a jatek allapotara, kepessegeire, potencialis arbevetelre kepzett hatasat a reszvenyeseknek, befektetoknek is ferditettek hivatalos beszamolokban is.
    A fenti esetek viszont mindket releasenel megvalosultak. Szoval mitol mas a ket eset _jogilag_, aruld mar el please

    (Csak halkan sugom meg, hogy a jatekosbazis 93%anak elvesztesevel valoszinuleg az EA reszvenyeseknek is lehetne mit perelni, mert kvaelet, hogy az EA beszamoloiban a jovobeli bevetelek sor kb ment is a lecsoba, ergo befektetetok megtevesztese.... Az, hogy miert 93% lepett le es hogy a kiadonak semmilyen olyan informacioja nem volt arrol, hogy ekkora retention varhato ilyen minoseg mellett, mese habbal)

Új hozzászólás Aktív témák