Új hozzászólás Aktív témák

  • abéla

    senior tag

    Járműveknél: azt hol kell beállítani, hogy külső nézetben ne forduljon 90°-ot a nézőpont is a fordulási irányba, amikor jobbra/balra irányítom a járgányt?
    Tehát folyamatosan fix legyen a nézőpont, max mouse free view.

    Észrevétel: némi buff AT-nek elkelne + reload time is csökkenhetne és/vagy ezeknek a hoovereknek/lánctalpas terepgépeknek lehetne kevesebb hp-ja(3x AT min kell nekik, tanknak meg 3-4x :F ), mert ezek így most nagyon OP-k (már ha értő kezek közé kerülnek).

    Egyébként látom mi a legnagyobb gond ezzel a bf-fel: szinte senki nem bf-ként játszik vele (nyilván ezen a crossplay sem segít ;) ):
    rohangál mindenki össze-vissza, hoover/jeep driver is legtöbb esetben beronygol tömegbe, majd kiugrik (tisztelet a kivételnek), mindenki tojik a másikra, ugye a már-már (sajnos)szokásos sniper camp-hegyek, de a többiek is:
    nem élesztenek, nem supportálnak, csak megy az agyatlan dara; spawnolásnál is mindegy, csak jó nagy legyen a pöri, oda ugrik; squadnál is elnyésző a teamwork, nemhogy nagyobb léptékben.
    Aki meg jól kezeli a gépeket, az is sz*rik mindenkire, rongyol előre, csak a kill-t hajtja.
    Nyilván ezeken egyáltalán nem segít a nagy map és 128 játékosszám, sőt.

    Így jön össze a sok random kapáslövés, összevissza logikátlan, ergo elkedvetlenítő halál,
    amit sokszor nem kompenzálnak a hasonlóan idióta szituációból összejött, majdhogynem véletlen -de mindenképp' inkább reflex, mint taktikai megfontolások, skill-alapozta- killek sem.

    Hát biza' akár BFV-ben is több volt a taktix, mint most itt (bár annak a végjáték időszakára, gondolom már nem a cod-fanok tartottak ki ;] ... lehet visszanézek, tök jó gémpléyek mehetnek ... na persze, ilyenkor ott már inkább a cheater sereg tarol :U )

    Uhh,
    azért bizom benne, hogy majd kiforrja magát az egész...
    ...és itt leginkább a játékosbázisra értem, akik remélhetőleg idővel újra megtanulnak bf-t játszani (mondjuk ehhez nem ártana, ha gameplay se jutalmazná a fent említett viselkedésformákat),
    bár szerintem erre max akkor lesz esély, ha kvázi-bukásnak lesz titulálva a game és kikopnak, akiknek ki kell.

    [ Szerkesztve ]

    hootka!

Új hozzászólás Aktív témák