Új hozzászólás Aktív témák

  • csana

    senior tag

    válasz ForRedGlory #10345 üzenetére

    Ezt én is megfigyeltem, de gondoltam csak benéztem valamit. Konkrétan M1 garandal belecsűrtem valakibe, nekem úgy tűnt (17-20 lépésre lehetett) telitalálat volt, mert spriccelt pici kecsáp ahol a célkereszt rajta volt a delikvensen, viszont konkrét találatot nem jelezte ki. Ő észrevett, és sikerült elkapnia, míg töltöttem, utána maxosnak mutatta az életét a killkam. Nem spawnolás után volt, és medikes ládika sem hentergett a környékén.

    Meg olyan is megesett mostanában, hogy a kilőtt rakétám "keresztül repült" az apacson, pedig épp úgy sikerült volna oldalba kapnom, hogy alíg mozgott a levegőben. Ugyanebben a körben volt, hogy valaki átlőtt rajtam egy rakétát. Láttam hogy kilőtte, felém tart, és elkerülhetetlen hogy telibecsűrjön. Már nyúltam is a teámért, hogy kortyolok párat amíg respawn jön, de meglepettem tapasztaltam, hogy a rakéta semmibe vett. A füstje konkrétan a mellkasomon keresztül, mögöttem folytatódva mutatta a domboldal utáni becsapódásig a rakéta pályáját. Persze csak egyszer volt ez a szitu, és olyan körben ahol nem tapasztaltam semmilyen késést.

    A kés használatával kapcs meg van aki azt mondja végre jó, de én úgy vettem észre vannak még bakaik ott is. Volt hogy a csapattársam az ellen sarkán állt, és "tellegetett" eredménytelenül, aztán végülis "leesett" az áldozatnak mi történik, és mindkettőnket bedarált lmg-vel. Az is megesett, hogy miután engem szépen lebökött valaki, és ment volna hogy a társammal is végezzen, szintén csak hadonászni tudott eredménytelenül, amíg el nem kapták

Új hozzászólás Aktív témák