Új hozzászólás Aktív témák

  • BalaNce87

    addikt

    Nah én ma eljutottam odáig hogy unistallálom a játékot, tegnap kiborított megint, ma meg kidobott 2x az asztalra egyszer mapváltás közben, máskor meg amikor csatlakoztam fel, most erre nincs szükségem, egyszerűen egy kalap szar a játék amilyen helyzetbe most áll. Meg amennyit játszottam egyes szerón ott is túl erőbe volt a másik csapat de durván, egy srác azt írta 3 mapon keresztül ez ment... kezdhetnének már valamit ezzel a játékkal, úgy minden téren.
    Bár nemtudom számíthatunk patchre úgy egyáltalán, inkább ezzel kéne foglalkozniuk minthogy skin packeket adjanak ki a játékhoz amit egy hozzá értő ember kb 1 hét alatt összedob, meg úgy értelmetlen az egész.
    Sok sikert és türelmet, nekem most elfogyott:D
    Ugye a beállításaimat megse jegyzi csak a tesóm fiókjánál, meg mikor elindítom játékot akkor rá pár mp-re leteszi 1024-es felbontásba, és állíthatom be mindig a dolgokat, persze ez nem sok de ezzel kezdeni mindig, elég gáz.
    Lehet újrarakom, de kétlem hogy az változtatna bármin is. Egyenlőre tényleg egy összegányolt játékról beszélünk, hiba hiba hátán, pedig kedvem lenne játszani vele, de hát nem lehet egy egészséges kört végigjátszani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák