Új hozzászólás Aktív témák

  • mackosajt

    addikt

    Én személy szerint továbbra sem szeretném, ha tiltva lenne bármilyen fegyó, max. csak annyi kikötést kéne alkalmazni, hogy aki felszólítás után is továbbra nehéztüzérséget használ, az kaphat egy figyelmeztető jellegű szankciót.
    Pláne azért, mert lehetetlen ellenőrízni, hogy most mit is lőtt, hacsak nem látja az ember, mert ugye azt nem hiszem, hogy jegyezni fogja, hogy járművel együtt, vagy nélküle halt a delikvens.
    Tegnap amúgy annyi CG-t kaptam én is meg 40mm-est, hogy előkaptam én is a Gusztit, eleinte Heavy MG-sekre használtam, utána meg valahol láttam egy tömeget, és bele eresztettem, de valahogy nem olyan fílinges, mint messziről shotival szedegetni, vagy rambózni, neadj szétszerelni a tankot/gyalogost.
    Ja, és mivel többnyire Shotival megyek, Igen sokat Engiként haladok, és nagyon zavar, amikor elkezdik "nyomorékozni" a kasztot, mert kialakult egy általános utálat a sok CG huszár miatt.

    Na písz, majd F1 után szétszerelek mindenkit.

    http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane

Új hozzászólás Aktív témák