Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr.Jerk

    csendes tag

    válasz ciry #13146 üzenetére

    Tényleg jó körök voltak a kettes szerveren, ilyenkor sajnálom azt, hogy a Conquest a PH!-sok körében ekkora népszerűtlenségnek örvend, pedig ilyen körökért tényleg megéri felmászni a szerverre (azoknak is megérte akik lekéseltek).

    ciry:
    Köszönöm az elismerést, de játék közben már annyira szopkodtuk egymás nemiszervét, hogy egy kört buktunk is Atacamán. A helo guide-ot meg tényleg megdumálom haverommal, jó volna egy összefogó anyag arról, meg gondolom nem csak egy embert érdekel itt a fórumon.

    creedszl:
    Anno az első balance patch előtt le is írtam, hogy mit várok, ezek egyike volt az AN-94 gyengítése. Már akkoriban is majdnem olyan erős volt, mint az akkori sláger M16A2, de ehelyett csak erősítették. Az "Abakan-profikon" egyébként nagyokat lehet röhögni. Jellemzően magnum ammo-val és kötelező jelleggel red dottal, vagy 4-szeres optikával rohangálnak, mert képtelenek pöcökkel lőni, illetve ahhoz is hülyék mondjuk, hogy két hand grenade-del becsapjanak egy ellenfelet. Meg az se számít, hogy van már 5000+ killje vele, de csak nem kezd el új fegyvert, mert azzal esélye se lenne. Abban az esetben elnézem, hogy Abakanozik, ha minden fegyvere platina, de gyanítom ilyen egy sincs.

Új hozzászólás Aktív témák