Új hozzászólás Aktív témák

  • mackosajt

    addikt

    válasz ciry #14523 üzenetére

    Jelenleg a szervereken van ilyen, hogy mit illik és mit nem. Innentől fogva eleve nem értem, hogy te mit renitenskedsz? Srác hátra jött (Nem bent ragadt), uav-sot megölte, majd rejtőzött volna tovább, csak a végzet utolérte egy kickkel.

    Aki beragad, az beragad, megesik. Na de direkt hátra elmenni, miközben TS-en már téma, hogy valaki megy hátra a tilosba, majd öl és még legyen lelkiismeret furdalásom, mert kidobtam amiért megszegte a szabályt, ami le is van írva?

    Az UAV meg mitől kemper? Majd magyarázd már el? Spottol, néha lő, és? Ez a kemper?
    Van olyan, hogy folyamatosan beszélgetek ventrin és TS-en, és valahogy olyankor nem jut elég figyelmem arra, hogy rambozzak... ilyenkor beállok az UAV-hoz, és messziről spottolok meg időnként lövök. Akkor ezzel most kemper vagyok, mert nem vagyok hajlandó feladni a beszélgetést, ráadásul csak árválkodna az a szerencsétlen UAV, ha nem megyek oda hozzá.

    A tankos dolog meg olyan, hogy amikor 4-5-6 fő van bent, valahogy nincs értelme, mert a másik fél megunja és lelép, aztán megint néptelen lesz a szeró... ezt nevezik Fair Play -nek talán, hogy ilyenkor nem használjuk. Srác nem bírta megérteni, kapott egy kill-t, majd besértődött. Sírjunk utána?

    http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane

Új hozzászólás Aktív témák