Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz BalaNce87 #15485 üzenetére

    Hasonló anomália nálam is volt, viszont nem volt mikroakadás. Monitoroztam a Fraps-szal is, hátha kevés fps-em van. Hát...1920x1080 DX10 High, összes szűrő full-ra tolva és 45fps alatt nem láttam a fraps-ot. Átlag olyan 60-70fps lehetett. Ez nehogy már ne legyen elég, mert ha még ezt is megmagyarázza nekem valaki, hogy ennyinél akadhat, azt kiröhögöm. :DDD 25fps alatt sanszos lenne, de még csak a közelében se volt.

    ciry:
    Értékelem a segítségeteket, és a tanácsotokat, csak elkanyarodtál a gépem hardvere irányába, holott ez meg sem fordult a fejemben, és nem azért mert nem jutott eszembe. Azért mert másnál hardveres gond volt, nem azt jelenti hogy nálam is az van. Te viszont kijelentő módban írtad, "vedd vissza médiumra, mert másnál is ez volt a gond". Ezért lett belőle vita. Nem azért mert segíteni akartál. ;)
    Az is helyesbítésre szorul, hogy nem minden 32-es szerveren van lag és a PH-s szerón se mindig. Ma pl. a PH1-es szerón nem futottam bele lag-ba, igaz 22.30 környékén kezdtem, de még fullon volt a szeró. Valami nem jó, de az biztos hogy nem hardveres a gubanc. Gondolok itt még mindig némely játékosok magas pingjére, ami okozhat ilyen gondot. Crysis Wars-ban okozott is, csak ott autómatikusan 3-4 perc után kirúgta a szerver a magas pinggű delikvenst.

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák