Új hozzászólás Aktív témák

  • anshin

    csendes tag

    válasz Zsozsooooo #20317 üzenetére

    Ez veszélyes játék, nagyon veszélyes. A játékosok panaszkodásaira nagyon nehéz alapozni, mert gyakran indulatoktól fűtött, mint sem igazán megalapozott. Néha, ha egy nálam sokkal jobb játékossal találkozok és hatodjára se sikerül lelőni, akkor az ideg néha belőlem is kicsalja (csak privátban), hogy ez csaló lehet csak, közben meg nem.

    Ciry és barátaival is volt alkalmunk egyszer együtt játszani, meg is lett vádolva egyik tagunk WH-val. Nem volt csalás, és ezért veszélyes az önbíráskodás.

    Tegnap volt olyan, hogy egy helikopterből kiugrott emberkét kerestem. Egy kis darab fakerítés mögött kuksolt és csak a 870 combat csövének a legvégének a mozgására lettem figyelmes. Ha oda dobok egy gránátot, vagy úgy fordulok rá, hogy azonnal lövők, szerintem teljesen biztos, hogy csalónak tartott volna a játékos, de szerencsére oldalról valaki észrevette és lelőtte.
    Volt olyan is, hogy bent voltam egy vagonban, bújtam és vártam, hogy a társaim rám éledjenek, erre csak bebaszott valaki két gránátot. Nem értettem, így rákérdeztem, szerencsére vLr emberke volt, így megkaptam a magyarázatot, átlógott a karakterem a vagon falán, és megnéztük, valóban.
    És volt olyan is, hogy UAV-ban ülve, nem fedtem fel magam rakétázgatásokkal, hanem mondtam a többieknek merre van az enemy, hol és merről jön. Mondtam a társamnak, hogy ugorj ki lőve, ott mennek a ház mellett. Így is tett, lelépett 4 ember azonnal, mert hogy WH.

    Szóval remélem érthető volt, mit szerettem volna mondani. Nem minden az aminek látszik. Ha egyértelmű csalást látok, látunk, akkor megtesszük a szükséges lépéseket, ám ha nem dönthető el egyértelműen, objektíven, akkor nem dobjuk ki, mert mindenkinél van jobb játékos. Aki ezt nem tudja elfogadni, az már személyi probléma szerintem. :)

    Szóval csak óvatosan az önbíráskodással :)

Új hozzászólás Aktív témák