Új hozzászólás Aktív témák

  • anshin

    csendes tag

    válasz ciry #20645 üzenetére

    Néha az én számból is elhangzik, ám nem vettem észre magamon, hogy utálnám a magyarokat ;Đ

    Görényezni nem fogok, de érdekes tapasztalataink vannak a magyar klánokkal kapcsolatban, tegnap a vLr szerveren kettővel is összehozott az élet, de nem volt felhőtlen a találkozás.

    Az egyik csapat Dragon néven futott, hát ők úgy távoztak, hogy a vLr tagjait egymás közötti orális kapcsolatra buzdították, hogy szépen fejezzem ki magam, mert hogy társam védésnél az mcom pusztulás után elbujt, majd az ellenfél járművébe bepattanva eljátszogatott a kezdőjükön. Mint mondtuk, nálunk rush módban nincs olyan, hogy baserape, nem tudom miért nem lehet ezt normálisan megérteni, miért kell mindenféle dologra felszólítani azonnal, ami anyámmal kapcsolatos.

    A másik csapat ha jól emlékszem az SHS prefixel tolta. Szandra, legitos és társai. 1-2 körig csendben ment a játék, majd talán 3. körben leléptek, mert hogy csalunk. Ráadásul két tagjuk is 50-es volt már, tehát valami játék tapasztalattal csak rendelkezniük kéne, de sajnos az 50-es magyarok általában csak sírni tudnak, én ezt vettem idáig észre.

    Egyébként tegnaptól fut a szerveren a PBbans, én le voltam döbbenve, hány ember lett kidobva cheat miatt. Ha belegondolok, hogy ezek eddig minden gond nélkül játszottak, meg együtt játszottak velünk, mert volt olyan is akit már többször láttunk, akkor kicsit elborzadok.

    Volt tegnap egy ember viszont, akit nem dobott ki a PB.. viszont vagy nagyon PRO volt a srác, vagy jó cheatet vett valahonnan... DARKSIDE prefixel játszott, valaki tud valami infót? Jó hasznát vettem volna annak a PB screenshotnak tegnap :) De még mindig nem tudom hogy kell ;Đ

Új hozzászólás Aktív témák