Új hozzászólás Aktív témák

  • Zolás

    addikt

    válasz philoxenia #20688 üzenetére

    Tettél egy javaslatot amire egy ember aki azóta 2x járt itt azt mondta hogy oké és ezzel a maradék emberek topikját elb@sztad.
    Az hogy nem vagy hajlandó más topikokban megtalálni az offolást csak itt azt meg hagyjuk. Dehogy vagy részrehajló dehogyis.
    A többi moderátor meg mivel eléggé elfoglaltak gondolom bólogattak anélkül hogy odanéztek volna. Már da-raa moderálását se értettem(bezárom a topikot 1 napra mert a másik!!! topikban elgurult a gyógyszer) és a tiednek sincs semmi értelme. Pont mint a katonaság. Halmozzuk a hülyeséget megmagyarázzuk és mivel mi ülünk fent ugyis ugy lesz ahogy a legrosszabb.
    "Nem tetszésnyilvánításért csinálom egyébként, nem vagyok politikus, nem kellenek szavazatok." Ennyit erről. Nehogymár a topikba járók jobban tudják akik mindennap idejárnak és mikor gondjuk volt kértek moderációt. Na nehogymár elképzeljék. Majd én a hős moderátor jól kib@szok mindenkivel és kész.

    Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

Új hozzászólás Aktív témák