Új hozzászólás Aktív témák

  • r-chee

    őstag

    válasz r-chee #22017 üzenetére

    ...Úgy másfél belemerültem a csíterek világába, mert kíváncsi voltam, mivel és hogyan ügyeskednek. Először is létrehoztam egy új soldier nevet (LINK - találó egy név lett :) ).
    Másodjára jöhetett vmi program felkutatása. Hamar találtam is egyet. 15$ egy hónapra, ami forintálisan ~ 3500FT/hó. Plusz a kockázat, hogy ugorhat a CD-kulcs.
    Nem kifizetődő buli ez, s a progi alkalmazása a játékélményt eléggé lerontja, még unalmasabbá teszi, persze statvadászoknak mást jelent a játékélmény.

    Miután megvan a webes felületen a reg, ugyanonnan egy egyszerű kis progi letölt (818kb az gész becsomagolva). Kicsomagol, indít.

    Bejelentkezés előtt egyből frissítések után kutat a program:

    Frissítés megvolt, bejelentkezés a cheat program szerveréhez:

    Ki lehet választani, melyik játékhoz fizettünk be a cheat-hez (asszem 4-5 volt, de MoH is ott volt köztük, pedig akkor még meg sem jelent!!, beta talán már futott, nemtom):

    Játék indítását követően DEL gombbal előhívható a futó cheat progi menüje.
    Beállítások sora fogadja a csítert:

    Beállítható, hogy mit lássak az emberekből, csontvázat, vagy dobozt (hitbox?), stb.

    További beállítások:


    (Itt durva, hogy a fejre (head) célzáson kívül beállítható nyakra, mellkasra és lábra is a célzás, tehát nem lesz feltétlenül lőn a csaló csak fejeseket, s ezek a testrészek játék közben akármikor átállíthatók!)




    Élesben:

    Rögtön a spawn pontok helyének jelölésével kerülök szembe. Gondolom az ellenség bázisán is ugyanígy láthatóak...

    gameplay1
    gameplay2
    gameplay3
    gameplay4

    Pár minimális beállítással tökéletesn láthatók az ellenséges személyek pozíciója, távolsága és helyzete is (áll/guggol). Minél töb ba beállítás, annál csicsázottabbá válik a képernyő, szinte úszik minden a piros-kék-sárga-zöls stb színekben, ami elég zavaró.

    Tapasztalatok:

    Auto célzás olyan mértékben durva, hogy pl. az alap PKM medic fegyverrel olyan messziről ki lehet szedni az enemy-t, hogy nem is látom a célkeresztben, csak a pirossal megjelölt emberből vmit. Kicsit sem feltűnő... Amúgy az auto célzás marha idegesítő, mert automatice ráhuzza a fegyvert az ellenre, majd a másikra, meg a másikra... Balra akarok fordulni, de az jobbra fordít rá egy általa jónak ítélt cépontra. Auto célzás auto tüzeléssel meg egyenesen kiakasztó. Már csak egyb auto futás mód kéne, s belép az ember, kiválasztja kasztot, elmegy kajálni, addig a gép játszik...
    Beállítottam csak azt, hogy lássam a csontvázakat, ellent és friendly-t egyaránt. Így közel átlagosan játszottam, hiába láttam az ellent, sokszor lelőttek. Többi bekapcsolt funkcióval is haltam azért rendesen, egyik kör (conquest) only cheat-tel 68/45-ös K/D-t szedtem össze, mellé vmi 7000+ pontot, csalás nélkül45/38 jött ki. Béna csíter lennék/voltam :). Eredménytáblázatban volt pár érdekes ember 90/58-as, 102/75-ös K/D-vel. Ott magamból kiindulva tuti ők is csaltak.
    Öt lejtászott kör után 3-as rangig jutottam. Időben ez 1h45min volt. Mint fent is írtam, számomra csak lerontotta a játékéményt a csítprogi használata. Eleinte még okés, de haram beleuntam az ide-oda rángásokba, a teleszínezett képernyőbe, ha lőttem egy headshot-ot kikapcsolt célzással, akkor is lapultam egy darabig, nehogy feltűnjön valakinek valami. Meg aztán sokszor így is egyhangú a játék - főleg "ismerősök" nélkül" -, a mindenkit látok effekt még tovább fokozza az egyhanúságot, unalmat. Akinek csak mások legyalázása a fontos, nyílván máshogy gondolja a programja mögött. Kipörgeti a karekterét, és megy másik játékba újabb 15$ dollárért, vagy többért.

    Ugyebár öt kör erejéig használtam csak a progit conquest játékmódban, de azt is elég nagy kockázatnak éreztem a CD-kulcs lehetséges elveszítésének szempontjából. Mindenesetre úgy látom, az, hogy a program frissítgeti magát, könnyen azt eredményezheti, hogy valóban PB Undetected legyen. És ez csak egy program a sok közül, s nem is tud mindent...

    Miután elegem lett a tesztelésből és a CD-kulcsom további veszélyeztetéséből, levontam a következtetéseket a programmal kapcsolatban, megcsináltam a fenti képernyőmentéseket, s elküldtem e-mail-ben a cheat progit kínáló oldal linkjét, a program letöltésének linkjét és a bejelentkezési adatokat a Punbusternek és a PBBans-nak egyaránt, hátha tudnak kezdeni vele valamit.
    Választ ezidáig egyik helyről sem kaptam, amit kicsit elszomorítónak tartok.

    Legjobb védekezés a csíterek ellen olyan társaságban játszani, ahol az ember "ismerősökkel" játszik, s vannak aktív adminok is a szerón, vagy a háttérben.

    [ Szerkesztve ]

    Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

Új hozzászólás Aktív témák