Új hozzászólás Aktív témák

  • BalaNce87

    addikt

    válasz Xaels #22961 üzenetére

    Ez oké de nem mindenki veszi meg a vietnamot ahogy én se, annak meg feleslegesen foglalja a helyet.
    Az mw2 dlc-t hagyjuk, no comment kategória az is, a 4k szerintem nem reális, ha azt nézzük hogy a bo kapásból a 3000-es kategóriába tartozik. Ha pénzt kérnek érte akkor már hozzá méltót adjanak neki, azaz ilyen 3-5 euro, de 4ezerért egy full játékot kapok már, sőt fele annyiért is szórják.
    Én 6000-ért vettem a játékot nem gondolják hogy egy kiegért majdnem annyit fizetek mint a teljes játékért, de legtöbben 8-ért vették így is a fele.
    Csak itt arról volt szó hogy ők nem esnek abba a hibába hogy mocskos módon lehúzzák az embert jelentéktelen dolgokkal, ahogy azt az mw2-vel tették, persze arról is bebizonyosodott hogy simán fizetnek ilyen kis tartalmakért.
    Ezeket amiket manapság pénzért adnak sőt van amit teljes áron lásd cod bo, azokat egy modder összedobja nekem, nem hiába hogy a moddolás lehetőségét kiszedik ezekből a játékokból, ha lett volna bc2-be ez a lehetőség hidd el nem vártak volna a készítőkre.
    Ingyen senki nem dolgozik ez rendben, de én fizettem egy játékért onnantól jogtalan pénzt kérni ilyen szir szarokért, mert ezzel közel nem volt annyi meló mint a teljessel, egyszerűen az arányokkal nincsenek tisztába.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák