Új hozzászólás Aktív témák

  • BalaNce87

    addikt

    válasz D1Rect #22985 üzenetére

    Szerintem nem ez az egészséges vonal hogy skinekért pénzt kérnek el amiket elég szép számmal találsz bármely más játékhoz, természetesen ingyen. És ha most megveszik sokan akkor az jön le nekik hogy hát akkor legközelebb még kisebb tartalomért kérünk el ugyanannyit, a konzolosoknak volt szívás hogy azért kellett fizetniük mert egy két játékmódot feloldottak bizonyos pályákon és ezt nevezték map packnek. :U
    Ez ne úgy működjön hogy darabokra bontják a játékot, megveszem a teljest, aztán majd szépen jönnek hozzá dlc-k amivel ugyanannyiba vagyok mintha megvettem volna újra.
    Nem kötelező, de maga az elv hogy ilyenért van bőr a képükön 1 fillért is elkérni. Kezdjük ott hogy ennek ingyenesnek kellett volna lennie, és ezt nem én mondom hanem ők, és mire idért pc-re kiderül hogy hoppá fizetős, bocsi.
    Annyi változott hogy a pénz a fő és az egyetlen szempont, a játék meg majd ha kedvük szottyan foglalkoznak vele egy picit. Látszik hogy azt a platformot támogatják amelyik több pénzt hoz, azaz x360 és ps3. Te nyilván nem látod át a dolgokat mert most kezdtél játszani vele és a helyedbe nekem is az jönne le hogy jól végzik a munkájukat.
    Ez a játék jobb lehetett volna ha rendesen foglalkoznak vele és nem dlc-el jönnek amiknek túl sok értelme nincsen, a vietnam ami értelmes de az meg drága a tartalomért cserébe. A szerverkereső is csak utóbbi patch óta lett jó, a csatlakozás is elvolt szúrva, az auto login-t még csak most sikerült beletenni, olyan is volt hogy be x-eltem hogy üres és teli szervert ne dobjon ki, erre kidobott ugyanúgy, és volt még jó pár. Az alapvető hibákat így év vége felé sikerült kijavítaniuk amik még csak nem is a játékra henem a menüre vonatkoztak, én ezek után nem nevezném őket korrektnek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák