Új hozzászólás Aktív témák

  • BalaNce87

    addikt

    válasz D1Rect #22992 üzenetére

    A 7 map pack az nem map pack valójában, ezért a vietnam lesz az első igazi plusz a játékhoz meg a mostani új mapok. Nem kéne ennyire külön bontani lenne az akkor hogy specact plusz onslaught plusz vietnam 10 euro.
    Nem is azt mondtam hogy nem pénzért csinálják, de azért a játékot nem kéne lefosni miután bejött a bevétel, mert ezt tették. Amiket leírtam meg nem 7 hónap után kellett volna véglegesen megcsinálni hanem az első hétben ahogy kijött a játék, a beta az minek volt?
    Nah de régen ilyen skin tartalomért nem kértek pénzt, mapokért se, akkor valami mégiscsak változott, és ez nem is volt olyan régen cod4, cod5.
    Én pl a vietnamot adnám a 5 euroért ha már ennyire elakarnak kérni pénzt érte, hidd el hogy itthon többen megvennék ha ennyibe kerülne, külföldön meg nyilván tökmind1 mennyi mert ott nem számít meg nem is érdekli őket az ár, lazán kifizetik szó nélkül, a tartalom mérete meg nem izgatja őket.
    Ahogy írtad ezzel a vietnamal is azt érik el hogy ketté szedik a közösséget, persze nyomják a szöveget hogy nekik fontos a community, ha ingyenes lett volna legalább adódik a lehetőség, de így van 10 ember akik együtt játszanak abból megveszi 8 és a maradék kettő meg ki is esik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák