Új hozzászólás Aktív témák

  • BalaNce87

    addikt

    válasz lala42 #23124 üzenetére

    De miért kérsz bocsánatot?:D más is írhat tanácsot ettől függetlenül ha éppen nem tőle kérdeztem.
    Hát az van ami adtalapomon, bátyjám jobban ért ezekhez a dolgokhoz anno ezt a gépet is inkább ő állította össze de most már elköltözött és magának lassan összeáll az új gép. Egy idő után úgy is kell mindent cserélni, és lesz egy 4 magosom dobhatom a régi alaplappal együtt, de a kártyát meg betudom rakni bármelyik gépbe. Kíváncsi lennék hogy pl egy gtx460-al vagy 6850-el hogy fut 2 magon illetve gyengébb kártyával 4 magon, utóbbit megnéztük ahogy előbb írtam, de fps-t nemtudok mondani de jól futott.
    Igazából semmi bajom nincs a mostani procival egy erős 2 magos, csak kár és érdekes hogy bc2 csak egy 4-esen fut jól.
    A vidkari biztos kitartana több évig az újabb, mivel a grafika hanyatlik egy 3 éve.
    Q9550 drága azzal csak bukni lehet attól függetlenül hogy erős, más nemtudom érdemes lenne, mert mivan ha egyszer új gép lesz, eladni meg addigra esélytelen lenne. Q8000-et meg pláne, egy E8200 már most nem venne senki, használtan meg annál inkább nem. Az amd legalább nem váltogatja a foglalatot ha jön egy újabb szériás processzor, ez korrekt. Alaplap miatt meg ugye csak intel 4 mag lenne jó.
    Ez egy érdeklődés mert az egészből úgyse lesz semmi, itt legalább tutibb infot tudok kapni az emberektől. A felbontásom se valami nagy 1280-ba játszok, most kivételesen bátyjám 24-esét használom amíg nem lesz meg a full gépe, de az fps ugyanannyi marad, felbontástól függetlenül. Egyre gyakrabban befigyel a 30-35 fps így meg inkább letörlöm a fenébe, nem erőltetem, az se segít ha low minden, de azt meg már nem akarom erőltetni, és ugye ennyi fps-el meg baromira szar játszani, amikor meg jönnek a füst huszárok akkor meg pláne. 32-es szeróra kapásból nem járok, mert hiába nincs előttem az egész ellen csapat kapásból gyengébben fut, mint egy 20-24-esen. Anno azért is lett ez a proci mert játékhoz ezt ajánlották, Q6600 lett volna a másik opció, de az meg jól tudom elég sokat fogyaszt a mostaniakhoz képest.
    A választ meg köszönöm.:)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák