Új hozzászólás Aktív témák

  • Gonz0

    tag

    válasz Dtomka #32973 üzenetére

    Miért ragaszkodsz ahhoz, hogy az aknát a bázis elé tedd? Nem kicsik a pályák, van hely bőven. Miért kell a helit már felszállás közben kilőni? Nem lehet fedezékben megvárni mig felszáll és van esélye visszalőni, esetleg kimanőverezni? És még te kérdezed, hogy miért kell tönkretenni a másik ember játékát?

    Egyrészt, ha nem tetszenek az ottani szabályok és viszket a kezed az aknán, akkor ne csodálkozz ha kib@sznak mint macskát sz@rni.. Másrészt meg ne játszd el a sértődöttet: senki nem hívott oda, senkinek nem fogsz hiányozni, ha nem tudsz úgy játszani, hogy betartod a szabályokat. És ez az összes szerverre vonatkozik, nem csak a bf.hu-ra. Ha nem bírsz ezek nélkül a dolgok nélkül élni, akkor keress olyan szerót ahol nem tiltja semmi, hogy megtedd. Nem a szervernek kell hozzád igazodnia, hanem neked a szerverhez.

    ps: azon meg mindig nevetek, mikor valaki a játékosok rangjával jön... 17 fölött semmit nem jelent, addig is csak azért, mert ott kapod meg a magnum ammot. Legalább olyan vicces mint a 12x-es zoom spot látcsővel kombinálva.

    [ Szerkesztve ]

    “I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

Új hozzászólás Aktív témák