Új hozzászólás Aktív témák

  • antikomcsi

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz mackosajt #7274 üzenetére

    Ja, emlékszem, olyan lassan, még soha nem váltott fegyvert, mint amikor lekéseltél. :DDD Aztán, mivel tudtam, hogy merről jössz, mondtam is magamban, hogy "na kezdhetsz brummogni". ;]

    _______
    Lett volna tegnap pár egésszen jó menet, ha nem dobál ki a szerver. Meg volt pár nagyon könnyű is, mert a támadóknál sok felderítő volt. Bár nem tudom Őket hibáztatni, hisz a játék hibája az egész. Amíg feladatokat kell teljesíteni addig az a csapatjáték rovására megy. Nem lehet dobálni a szenzort, amikor 100 fejlövésre hajt az ember 100 méternél nagyobb távolságból.

    Tegnap bemérgeltem magam, és elérhetővé tettem magamnak az M60-at, meg azt a keresztes kiegészítőt. Mert bosszantott, hogy állandóan azzal szednek le. Én meg gondoltam, ha Ti is, akkor majd én is. Amúgy meg milyen már, hogy a szanitéc, akinek a társai mögött kéne menni egy lépéssel, és gyógyítani figyelni, az rohanhat előre, mert ő a legkegyetlenebb gyilkológép, és neki vannak a legdurvább "ágyúi".

    A TS-el kapcsolatban én meg úgy gondolom, hogy nem jó, ha mindenki egy szobában van, mert nem jó az, ha hallja az ellen, amikor megkéred a társad, hogy ide meg ide tegyen aknát az útra, a sniperes, pedig menjen amoda és szedje le az uav-ot, és stb. Ha nem is szakasz szinten, de legalább csapat szinten kéne tömörülni. Ha már van ugye ez a lehetőség, és mindenki kiélte a pontgyűjtési kényszerét.

Új hozzászólás Aktív témák