Új hozzászólás Aktív témák

  • ciry

    őstag

    válasz _Voyage_ #7569 üzenetére

    Én is bírlak titeket, úgy zusammen.

    Gabipaci: Ki az aki magyarázza?
    [link] [link]
    [link]
    Ők adminok.
    A mezei felhasználókat nem linkelem, mert szerintem a kickkelgetések ellen van a többség, de ha megkérdezzük őket, megmondják.
    Belövöldözés a szigetre: előtted lőttem le az épp elköszönő Multikill-t, egy szava nem volt, amikor meg mondtad, hogy téged is lőnek, jeleztem azonnal, hogy én voltam, nem pedig "kibukott"a dolog.
    Tegnap amint lespawnoltam a szigetre, mint támadó, már lőttek is oda azonnal és az egyik csapattársam kihúzódott az UAV-tól 5 méterre balra és elővette a GOL-t.
    Igaza volt mindkettőnek.
    Agónia: rosszul emlékszel, mert előtte már volt eszmecsere a kell-e szabály vagy nem dologról és akkor is azt mondtam, mint most: ez a szervert elrontani lehet csak. Egy fullon futó szerveren, az emberek többségét irrítáló dolgok csak nagyon elenyésző számban történhetnek(azt meg ezek szerint a túlnyomó többség kibírja), hisz vagy 12000 szerver van ahol játszhatnának(magyarokból is sok).A javát nem az bosszantja fel, hogy sniperezés közben megölik, hanem, ha minden szarért kirúgják.
    A nagy kérdés nem az, hogy szíveden viseled-e a szerverek sorsát, hanem, hogy jóhiszemüségedben hibázol-e ill. kinek az érdekében cselekszel?
    Ha a PH!-sokért, akkor hallgass rájuk és ezúton kérek mindenkit, akit érdekel a téma,hogy nyilatkozzanak: kell-e büntetni valakit alpinizmusért ill. fontos-e a támadókat jobban védeni, mint a védőket.
    Ahogy dönt a többség, azt elfogadom, de ha valami minidiktatúra van kialakulóban azt nem.

    "Csak semmi buzulás!"...

Új hozzászólás Aktív témák