Új hozzászólás Aktív témák

  • BalaNce87

    addikt

    válasz L4D1K #9044 üzenetére

    Az MG az kurva gyenge, lehet hogy nagyon gyorsan lő de iszonyat gyenge és még szór is rendesen. HC-n valszeg nincs különbség a fegyók között, de simába iszonyat erős az m60, és csak azért kell tiltani, mert tényleg kimagaslóan jóval többet sebez bármely fegyónál.
    Reconnal meg várni kell az oké, de futó embert elsőre megölni esélytelen, de még az egy helyben lévőt is nagyon messziről, akáremnnyire lősz fölé 5x akkor se adja be, ellenben m60 messzire is nagyon sokat sebez és nagyon pontos és nem kell az ember felé célozni.
    És elég jellemző hogy azért első valaki mediccel, mert rengeteget öl az m60-al és gyakorlatilag azért van mediccel, mert m60... bírni szoktam amikor felélesztek egy medicet az meg utána baszik feléleszteni ha meghalok, sokszor csinálják ezt... és ott vagyok mellette.

    gonzo: FF igen is kéne, mivel rengetegszer mortarozzák a lerakót miután felakarják szedni a védők, így ha támadó is lenne a közelbe az is halna meg, mindjárt nem lenne az hogy only mortarral pusztítanák el az mcomot....

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák