Új hozzászólás Aktív témák

  • pendre54

    addikt

    Üdv!
    Tegnap úgy hozta a sors, hogy én lettem egy random társaságnál a rajparancsnok, egy kilépés miatt. Nagyon a kör vége felé jártunk, de olyan 42 e pontunk volt. Azt eddig is tudtam, hogy ennyi pontszámnál már lehívható a V-1, csak még eddig nem volt ilyen lehetőségem. Szóval, benyomtam a "B" gombot, a körmenüben szépen látszott is felül a rakéta ikonja, ráálltam, na de onnan hogyan tovább? Nyomtam én ott mindent, mint süket a csengőt ;] , entert, jobb klikket, bal klikket, még a "B" gombot is újra, de csak nem akart elindulni az a nyomorult rakéta. Pedig elvileg arra a zászlóra néztem, amire küldeni akartam.
    Mielőtt rájöttem volna, hogy mi a francot is kéne még ott bűvészkedni, hogy elinduljon, mint írtam már nagyon a végén jártunk a körnek, szépen vége is lett, én meg ott maradtam a besült rakétámmal. :D
    Akkor ha kérhetném, amit előre is köszönök, írja már le valaki pontosan, hogy amikor kiválasztom a rakétát a menüben, onnantól mit nyomkodjak, vagy épp ne nyomkodjak, hogy elinduljon a rakéta.

    "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Új hozzászólás Aktív témák