Új hozzászólás Aktív témák

  • Gery9112

    őstag

    válasz fuvi #1381 üzenetére

    Nem pontosan. Az adóhivatalokat elsősorban az adócsalás zavarja, hogy külföldi adóparadicsomokba mentik a cégek a bevételeiket. Pl.: Az Activision Blizzard hiába amerikai cég, Bermudában bejegyzett leányvállalatuk fejleszti papíron az összes játékukat és a bevétel is oda folyik.

    A lootboxok ellen a kormányok léptek eddig fel nevezetesen a dán, holland illetve a hawaii kormányzó szólalt fel. A probléma főbb okai, hogy a lootboxok szerencsejáték jellege függőséget okozhat és nem titkoltan a fiatalokat veszik célba (őket sanszosabban jobban érdekli egy bugyirózsaszin fegyver mint egy 20-30 évest, ezért is ellenszenves nekem a "csak skin" mentegetőzés a lootboxoknál). A másik pedig, mivel ugye szerencsejáték, végtelen mennyiségű pénzt beleölhetsz, akkor se biztos, hogy megkapod amit szeretnél.

    Ez az airlifts rendszer eddig azért nem lootbox mert oké, hogy nyitogatod de az előrendelőknek járó airliftekben mindenki ugyanazt kapja. Persze azt nem tudni, hogy a későbbiekben ez hogy lesz de majd kiderül.

    [ Szerkesztve ]

    PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

Új hozzászólás Aktív témák