Új hozzászólás Aktív témák

  • lofagi

    Topikgazda

    válasz bul07 #16245 üzenetére

    Az én véleményem, kicsit pozitívabb, de lehet ez nem meglepő. :D

    Kemper paradicsom, oké, melyik map nem az a BFV-ben? Sőt mondja nekem valaki azt,hogy nem sírtunk (én is) a kemperek miatt a korábbi részekben?! Itt most annyi,hogy tovább tudnak érvényesülni, mert nincs a megszokott spott rendszer.

    Tankkal lehet érvényesülni, csak nem mind1, hogy melyiket választod. Ma mentem egy 3x-0-ás kört Conquesten egy Valentine MK VIII-assal. S nem kempelek hátul.

    Repülésnél szintén zenész, nagyon jó köröket toltam rajta. Persze én vadásszal vagyok az esetek többségében. Itt még nem találkoztam redzone-os AA-val. Persze a pályán sok helyen el van helyezve AA, de mivel az infi ott van általában, így 1 maximum 2nél több nem nagyon szokott lőni, a tenger felé pedig rengeteg rész van, ahová el lehet menekülni. Illetve ahol a töltő pont van, az mögé szépen be lehet bújni.

    Gyalogos harc, nem eszetlen, csak nem ehhez vagyunk hozzászokva. Eddig lineáris egy síkban folyó csaták voltak, itt azért lentről fentről középről, bárhonnan támadhatnak. Jóval nehezebb, mint a több pálya.

    Kivitelezés nagyon jó, szerintem szépen meg van csinálva. A pálya változatos, van nyílt terep, közepes és nagyon zárt közelharci rész. Mindenki meg fogja találni a stílusához megfelelő helyet.

    [ Szerkesztve ]

    Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

Új hozzászólás Aktív témák