Új hozzászólás Aktív témák

  • Leon77

    őstag

    válasz FollowTheORI #22972 üzenetére

    Szerintem ez az egyetlen értelmes megoldás. Az teljesen random, hogy milyen lesz a játékosállomány és, hogy az hogyan oszlik el, de kör végén egy ilyen simán javítana a helyzeten.

    Azt mindenki felejtse el, hogy valahogy majd ráveszi a játékosokat a csapatmunkára, az emberek saját maguk is nehezen változnak... no way.

    Viszont azért 64 emberből van jó pár, aki tényleg csapatjátékos és ez a pontszámban általában meg is jelenik és ezért lenne jó az, amit írtál.

    Viszont amikor megjelenik 8 vagy még több tagot számláló klán, akkor az ellenfélnek semmi esélye. Ha ilyen van, szét kell dobni a klánt is minimum egy csapatot a túloldalra. (jó tudom, majd leveszik a klán jelzést, de az meg akkor nekik is fáj, mert csak valamennyire büszkék rá).

    Én spec. egymagam játszom és általában 5 perc alatt én vagyok a squad leader és reménykedem, hogy nem balfékek a csapattársaim, ha van olyan, kirúgom és remélem egy jobb jön helyette.

    Na de amíg olyan a match making... indulás, berak egy szerverre, pont indul a game spawn után 10 másodperc és kezdő képernyő, waiting for players... nézem, 7-en vagyunk és az is egy oldalon. Várok két percet, semmi, kilépek, újra keresés és 2 másodperc múlva már benn is vagyok egy normális szerveren. Mondjuk nekem bejön ez a Pacific nagyon, de lassan azért jöhetne valami újabb map csomag, esetleg Stalingrad, Kurks, vagy hasonló

    Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó

Új hozzászólás Aktív témák