Új hozzászólás Aktív témák

  • Astroboy

    őstag

    válasz Laby #29690 üzenetére

    Ha tank mögé kerülsz lődd a "közepét" ahol a motor van, tigrisnél a két függőleges kipufogó közé célozz, így kb. dupla lesz a damage és pár lövés után hullanak.

    Legtöbbször azonban az van amit írsz - de azt senki se mondta, hogy egyből rá kell lőni ha nem ideális a szög.

    A páncéltörő lövedékek jellegükből adódóan 90'-os becsapódáskor a leghatékonyabbak, amint a szög ~60 fok alá csökken, le fog pattanni. Ha elölről / oldalról lősz akkor egyrészt mindenképp törekedj a derékszögre, másrészt a gyorsabb sérülés érdekében ne ott lődd ahol jól esik, hanem a minél nagyobb és minél gyorsabb sérülés okozása érdekében lehetőleg egy pontra célozz. Ha a tornyot lövöd bexarik és nem fordul, ha a lánctalpat akkor mozgásképtelen lesz, hátulról a motor a legjobb de azt más leírtam az elején.

    Azért írtam, hogy nem kell egyből rálőni az ellenre ha nem optimális, mert így van. Egy elbaltázott lövéssel csak felhívod magadra a figyelmét, és elvész a meglepetés ereje.

    - Inkább várj kicsit az optimális szögre, előbb utóbb meg fog mozdulni.
    - keress valami fix fedezéket a konzervednek mielőtt akcióba lendülsz, ha jó ütemben csinálod a kibújást-visszatolatást valami mögül, az ellenség lövéseit már a fedezéked fogja fel, így sérülés nélkül kilőhetsz bármit.
    - páncéltörő helyett én átszoktam a tarackra, no nem is a gyalogosok / épületek hatékonyabb pusztítása okán, hanem egyrészt a röppálya, másrészt a blast damage miatt.
    Igaz nagy nyílt terepen hátrány egy AP lövedékhez képest a tarack, de ha megszokod úgy is ki tudsz lőni egy ellenséges tankot, hogy pl. egy domb van köztetek. ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák