Új hozzászólás Aktív témák

  • Astroboy

    őstag

    válasz Laby #29701 üzenetére

    Az sztem a Calliope lehetett inkább, tudod a lehívható Shermanre szerelt sufni-katyusa. Célozni kevésbé, de távolról terrorizálni a jobbágyokat annál inkább alkalmas.
    De ha már a lehívható nyomorúságoknál tartunk, akkor nálam inkább a pici péniszű de nagy golyójú Sturmtiger volt mindig is a nyerő. Lassú és esetlen mint egy hasmenéses tigris, de ha szembe köp az tud fájni. :DDD

    Kis tankokra nincs tarack, és nem csak közeli célra jó, tegnap írtam ha megszokod akkor a legjobb.
    Qrva hegyes a röppályája a tarack-lövedéknek, szóval már közepes lőtávolságnál is viszonylag pontosan kell számolni a találathoz.
    Cserébe mondjuk a blast-radiusa is több méter, tehát nem is kell feltétlenül telibe találni a célpontot, még ha mellé is lősz akkor is sebez.

    A fedezék csak optimális esetben működik, leginkább nuub kezdőknél akik még nem ismerik a trükköket. Minden az ellenségen és a ritmuson múlik. Ha rossz az ütem mindig akkor talál el amikor kikukucskálsz, de ez lehet fordítva is és akkor te leszel a nyertes.
    Nem mindegy kivel állsz szemben.
    Ahogy tapasztaltam pl. egy gyakorlott WorldOfTanks játékosnál nem fog bejönni, ha valaki ott elsajátítja a fedezék helyes használatát, az itt szénné copat mindenkit.

Új hozzászólás Aktív témák