Új hozzászólás Aktív témák

  • lofagi

    Topikgazda

    Azért az se felejtsük el,h a BF sorozat is lassan a Fifa sorsára jut,h csak ontják magukból, mert muszáj meg frencsájsz. Inkább csinálnának egyet, de az olyanra ,h több évig jó legyen. Aztán lenne idejük fejleszteni egy újat valamit még jobbat. Bele tenni olyan újításokat amik miatt leesik az állunk megint.

    A levolution vagy mi volt a neve BF4ben óriási volt. Nagyon imádtam. Amikor bejöttek a behemótok a Bf1ben az is valami olyan volt ami, ha végül annyira nem is lett jó, de új volt s nekem bejött. BFV? Tudsz építeni magadnak hómbert. Remek. Kis túlzás, de értitek. Tetszik ez az építés dolog, de ez mégsem tűnik olyan hű vá de jó fejlesztésnek.

    Ettől független valamiért mégis többet várok az V-től, de ez lehet csak a kor miatt van ,mert az nagyon szerettem.

    (#5027) bul07: Már korábban is írtam ,h csak mert voltak szerencsések akiknek nem jött el a körök végén az error az még nem jelenti azt,h nem volt. Csak még kell nézni,h mennyi sírás és meme keletkezett abból,h the game has stopped working, vagy valami hasonló. Bf4 a legelején hónapokig szenvedett ettől és nincs rosszabb indítás és játéknak,mint az,h nem tudsz lejátszani egy kört.

    [ Szerkesztve ]

    Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

Új hozzászólás Aktív témák