Új hozzászólás Aktív témák

  • Pro!Petya

    addikt

    Azért az ingyenes játékokat ne hasonlítsuk már a BF-hez! :D
    Főleg hogy mobil platformokra is megy és ha jól láttam még a Fortnite is lehozta hogy miután kihozták androidra onnantól 2x annyi napi belépést számoltak. szval ehhh :DDD

    Viszont sajnálatos hogy a devtalk-on olyan szavazásokat vettek figyelembe mint az ammo és a medkit mennyiség (ami szerintem az egyik legjobban eltalált dolog volt a BFV-ben) ... ebből látszik milyen rétegnek akarnak megfeleni :W
    Rambo pistikének kell a végtelen lőszer és a medkit sőt szerintem sokan tele sírták a netet mert az élet sem töltődik vissza!
    Aztán ott van mr. "Sniper" aliass noskill az ablakban akinek ugyan legyen már elég lőszere hogy egy helyben végigcampelje 15-30 percet hogy még ammoért se kelljen megmozdulnia..
    Másik az enemy láthatósága , basszanak rá mindenkire egy világítós neon zöld mellényt csak mert a nehogy már az is nehézség legyen hogy meglásd az ellent a pályán :DDD komolyan viccek az elvárások.
    És a legszomorúbb hogy ezeket mind figyelembe veszik a DEV-ek.
    Véletlen sem a nőket vennék ki , vagy a feketéket esetleg a náci résznek adnának hangsúlyt neeeeeem ehelyett legyen egy rózsaszín feminista céllövölde mint amilyen a WW2 is volt..... Jah hogy mégsem!
    Nah mindegy !

    Battlefield V Parody - "Is This Your Homework DICE?"

    :DD

    Audeze Maxwell * Alienware AW3423DWF * LG 65" C2 * Samsung Q935B * Nv Shield Pro * Edifier S360DB *

Új hozzászólás Aktív témák