Új hozzászólás Aktív témák

  • zseko

    veterán

    Azt hiszem részemről ennyi volt a játék, nagyon nem jön be. Az egy dolog, hogy az első tíz percben azt se láttam ki lőtt le és honnan, vagy egyáltalán hol van akit le kell lőnöm :DDD, mert nem szoktam sűrűn multizni. Viszont medicet választva melyik az a nyomorult gomb, amivel dobálni lehet társaknak a medkitet?? Az istennek nem találtam meg, de egyszer még egy csapattagot is majdnem telibevertem panzerfausttal, mert az bezzeg működött...
    Viszont az, hogy percekig kell várni mert látszólag tölti a pályát, közben a feladatkezelőben azt látom, hogy hdd-hez hozzá nem nyúl, csak a procit tekeri 92%-on, azért kicsit sok. Vége a meccsnek és nem lehet kilépni belőle mert tölt, wtf. Négy-öt perc mire játékba jutok, mert gondolkozik, ugyanis tölteni nem tölt semmit az biztos. Optimalizálást szerintem ez hírből sem hallott, ha azt nézzük, hogy ugyan nem a legideálisabb még a procim, de egy másik játéknak sem okozott eddig soha gondot. Néha gondol egyet és offline vagyok, de indításkor mindig, úgy kell bejelentkezni online-ra. Volt hogy gondolt egyet és csak úgy kilépett, harmadszorra sikerült csak elindítanom a játékot, és elkezdeni játszani. De az is előfordult, hogy játék közben, másik pályát töltve szintén kifagyott valami d3d-s hibával.
    Bocs a kicsit negatív hozzáállásért, de számomra ez a játék már nem jön be. Még a single része sem köt le, az pedig azért már ritka.

    [ Szerkesztve ]

    HR24.hu

Új hozzászólás Aktív témák